top of page

MITÄ ODOTTAA KUVAUKSELTA?

KUVAUS

MITEN KAIKKI ETENEE?

Voooou! Olen todella otettu, että olet päätynyt tänne ja harkitsette minua kuvaajaksenne. Koen, että on todella tärkeää löytää juuri itselle sopiva kuvaaja, mikäli me olemme match  näin asiat etenevät: otatte minuun yhteyttä, merkitsen yhteisen aikamme kalenteriini ja lähetän teille kuvaussopimuksen. 

Paras osuus alkaa nyt! Sovitaan, milloin näemme tai soittelemme ensimmäisen kerran. Tutustutaan, suunnitellaan ja jaetaan tarinoita. Hääpäivän lähestyessä olemme kanssanne yhteydessä päivän kulusta ja yhteisistä suunnitelmista. Saatte vielä lyhyesti koottuna sopimamme asiat viestillä, jolloin päivän kulkuun ja kuvaussuunnitelmaan on helppo palata.

 

 

Nyt on teidän aikanne nauttia yhteisestä ajasta toistenne kanssa.  

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Saatte kuvistanne muutamia makupaloja jo heti parin päivän sisällä. On ihana nähdä loppuun viimeisteltyjä kuvia pian kuvauksen jälkeen ja elää uudestaan yhteisiä hetkiä. Lopullisen gallerian valmistuminen vie muutamia viikkoja. 

 

Kuvaus on aina tarina teistä, tämän vuoksi saatte minulta kokonaisen ehyen gallerian. Teidän ei siis tarvitse valita, mitä kuvia haluatte itsellenne, runsas kuvagalleria on

kokonaan teidän.

Haluan antaa teille jotain käsinkosketetavaa kuvauksestanne. Etteivät kuvat jäisi vain tiedostoiksi, ja jotta te voisitte saada sen saman tunteen, jonka itse koin nuorena hakiessani filmikuvia kehityksestä, lähetän teille kuvauksen jälkeen muutamia fine art-tulosteita.  Taidetta, teistä. 

Lasku tulee sähköpostiin kuvauksen jälkeen.

bottom of page