top of page

HÄÄKUVAAJA

Kerron kuvillani tarinaa teistä
 
 

 minun tarinani

fotot-2.jpg

Elämässä minulle arvokkaita asioita ovat ne hyvin arkiset jutut jotka tapahtuvat päivittäin. Yhteiset ruokahetket, perjantai-ilta sohvalla koko perheen kanssa leffaa katsellen tai erä Unoa, jota säestää usein valtava naurunremakka.

 

Nautin kaikista eniten vapaa-ajasta perheeni ja ystävieni kanssa. Minun täytyy päästä säännöllisesti metsään, yöpymään teltassa, peseytymään järvivedessä ja kävelemään jalkani kipeiksi polkuja pitkin. Siellä koen voivani irroittautua kaikesta.

 

Olen aikuisiällä onnistunut muuttumaan aamuvirkusta ihmisestä yökyöpeliksi. Voin syödä pitsaa uskomattoman paljon! Inhoan palelemista, mutta rakastan talvea.  Pidän järjestyksestä, mutta hyväksyn myös hallitun kaaoksen, jollaista elämä tuntuu aika usein olevan.

Mari
Mari

Lapsuudessani meillä oli tapana katsella vanhoja ”kotimaisia” elokuvia, niitä Suomi Filmin 50- luvun ihania rosoisia leffoja, kuten myös Chaplinin klassikkoja. Rakastin elokuvien tunnelmaa, paikoin jopa naiivia tarinankerrontaa ja kuvan pehmeää jälkeä.  Vielä joskus nykyäänkin jään katsomaan kotimaista elokuvaa, jos se sattuu tulemaan televisiosta. 

 

Filmin ihana käsinkosketeltava tunne sai jatkoa myöhemmin. Sain ensimmäisen oman kamerani joululahjaksi noin 6-vuotiaana. Se oli suloinen pieni, punainen kamera, joka täytyi itse virittää kuvan ottamisen välissä. Olin aivan myyty mahdollisuudesta todentaa olemassa olevaa maailmaa.  Muistan vieläkin elävästi,  kuinka serkkuni kanssa leikimme mummilan yläkerrassa ja dokumentoin joulun tunnelmaa. Tuosta päivästä lähtien kamera on ollut aina osa minua. Lapsuuden ja nuoruuteni kuvasin ajan mukaan filmille. 

 

Kuinka upea olikaan se tunne, kun olin saanut vanhemmiltani 50 markkaa, vienyt filmini kehitettäväksi ja vihdoin (noin viikon jälkeen) sain kuvat käsiini. 

 

Digitaalisen kuvan aikana on liian helppoa unohtaa kuvat tietokoneen uumeniin. Muistellessani hetkeä, jolloin seisoin ystävieni kanssa valokuvausliikkeen portailla ja jännityksellä avasimme valokuvapakettia vatsassani alkaa edelleen kihelmöidä. Se tunne, kun kuvat ovat fyysisesti kädessäsi on huikea! Tuon tunteen haluan jakaa myös teille. 

kesä
Mari

KUVAUSFILOSOFIANI

”Kuuntele tarina ensin, kerro se vasta sitten.”

4N5A4294-2.jpg

Mistä yhteinen tarinanne alkaa? Mitkä ovat TEILLE tärkeitä asioita elämässä?

Tusustutaan!

 

Kahta samanlaista paria tai hääpäivää ei ole. Teidän tarinanne on ainutlaatuinen enkä malta odottaa, että saan kuulla sen! Minulle todella saa laittaa viestiä esimerkiksi häiden suunnitteluun liittyen tai kysyä neuvoa mistä tahansa kuvaukseen tai sen valmisteluun liittyvässä asiassa. Kerron tarinanne kuvilla ja haluan tarinan olevan todella aidosti teitä. Ohjaan teitä lempeästi läpi kuvauksen, jännittää ei tarvitse, vaikket koskaan olisi ollut kameran edessä. Tutustuttuamme, näytän teille tarinanne silmieni läpi ja lupaan että näytätte upeilta! 

 

Minulle on todella tärkeää, että tunnette olon rennoksi ja luottavaiseksi hääpäivänä. Sen vuoksi hääkuvaukseen sisältyy kuvaus ennen hääpäivää. Pääsemme tutustumaan vielä tarkemmin ja te saatte tuntumaa siitä, miltä kuvaaminen kanssani tuntuu. <3

 

 Kuvauksessa tapahtuu paljon, mutta kiire saa jäädä toiseen hetkeen. Nauttikaa yhdessäolosta,  olkaa lähekkäin ja näyttäkää kuinka paljon merkitsette toisillenne. Tämä on teidän päivänne ja teidän hetkenne. Luodaan yhdessä tunteellista taidetta, jonka arvo säilyy ikuisesti. Ajattomuus ja läheisyys ovat elementtejä, jotka näkyvät kuvissani. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page